Merken2019-09-06T12:22:06+00:00

Bij Bel Fiore vindt u onder andere de volgende merken

In Scandinavië weten ze wat design is. Dat geldt zeker voor het Deense dameskledingmerk Gustav, dat in 2009 werd opgericht. Het credo van het bedrijf is dat ze kleding maken voor vrouwen die zich ‘at home in the world’ voelen en dat vertaalt zich in kledingcollecties die perfecte pasvormen, mooie materialen en eindeloze combinatiemogelijkheden bieden.

bekijk website

Het luxe label Dante 6 maakt vrouwelijke kleding voor zelfbewuste en krachtige dames. Dit label is niet voor muurbloempjes, maar voor vrouwen die precies weten wat ze zoeken en niet rusten voordat ze het gevonden hebben. Voor elke gelegenheid is er iets moois te vinden in de collectie. Dat Dante 6 een Nederlands merk is, weet misschien niet iedereen, maar is iets om extra trots op te zijn. Hoe spreek je Dante 6 eigenlijk uit? Het antwoord op deze veelgestelde vraag luidt als volgt: ‘Dante Says’. Zo, is dat mysterie ook weer opgelost! Het merk staat bekend om de high fashion looks, luxe en hoogwaardige materialen en on trend style.

bekijk website

Het Franse Eva Kayan biedt elk seizoen weer een prachtige stijlvolle en vrouwelijke collectie, met een stoere inslag. Er is veel oog voor prachtige materialen, waarbij vaak meerdere materialen in een kledingstuk worden gebruikt. De pasvorm is ook voor de Nederlandse vrouw uitstekend. De kracht van het merk is dat de kledingstukken steeds weer nieuw te combineren zijn en daardoor zowel casual als chique gedragen kunnen worden.

Let op: alle maten in de kleding van Eva Kayan zijn Franse maten. De maten in de webwinkel zijn Nederlandse maten! (Als voorbeeld: een Franse maat 42 is de Nederlandse maat 40.)

bekijk website

Twin-Set Online Shop. Twin-Set, opgericht door Simona Barbieri in 1990, staat bekend om de vrouwelijke en romantische collecties met een minimalistische touch. Dit Italiaanse label maakt gebruik van luxe en natuurlijke stoffen en wordt prachtig afgewerkt door gebruik van pailletten en gekleurde steentjes. Elke collectie bevat topstukken zoals de perfect zittende jeans, feestelijke tops en opvallende jurken. Samenvattend is Twin-Set stijlvol en vrouwelijk, maar altijd met een twist.

bekijk website

Notes Du Nord Online Shop. Notes du Nord is een Deens high fashion kledingmerk met een sterke internationale oriëntatie en bestaat uit een mix van luxueuze uitstraling gecombineerd met ruwe contrasten. Een klassieke kijk op mode, met de verwerking van stijlvolle kwaliteit!

bekijk website

Dit Duitse merk kenmerkt zich al jaren door een collectie ongecompliceerde, sterke items. De frisse prints, spannende kleuren en eigentijdse modellen maken hebberig, zeker wanneer blijkt dat ze bij Herzen’s Angelegenheit gek zijn op cashmere. Van elegant tot speels, van klassiek tot de laatste trends – Herzen’s Angelegenheit is waar het hart van vol is.

bekijk website

Oakwood staat ook bekend als ‘The leather brand’. Het merk is opgericht in de jaren 80 in Frankrijk. Ze bieden een ruim assortiment jackets van 100% leder voor zowel dames als heren. Naast de jackets vindt u er ook andere kledingstukken van leer, zoals broeken en jurken.

bekijk website

Craie Online Shop. Voordat ze Craie lanceerden, leerden Sébastien Germès en Camille Levai hun vak in de wereld van kinderschoenen. Zij zijn twee bewonderaars van mooie lederwaren en luxe vakmanschap. Door het Franse merk Craie te creëren, wilden de twee oprichters een eerbetoon geven aan de Franse know-how, naar de voorouderlijke technieken en vooral naar leer. Camille en Sébastien halen hun inspiratie uit hun liefde voor kunst en reizen.

bekijk website

maandag

13:00 ~ 18.00

dinsdag t/m donderdag

10:00 ~ 18.00

vrijdag

10:00 ~ 20.00

zaterdag

10:00 ~ 17.00

Extra: Buiten de reguliere openingstijden nemen wij ook graag tijd voor een persoonlijk advies!

X