Uiteindelijk heb ik door mijn passie een gepassioneerde winkel opgebouwd.

Bita

Van jongs af aan ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in damesmode. Uiteindelijk heb ik door mijn passie een gepassioneerde winkel opgebouwd. Ik houd ervan om vrouwen te kunnen helpen om er fantastisch en vrouwelijk uit te zien. Vol trots kijk je dan in de spiegel. De kleding die in mijn winkel komt, is met veel liefde en moeite uitgezocht. Wat er in mijn modezaak aanwezig is, heeft mijn volledige goedkeuring. Dus wie zich hier laat vertroetelen, zal nog vrouwelijker de deur weer uitgaan.

Wie zich hier laat vertroetelen, zal nog vrouwelijker de deur weer uitgaan.

Bij ons vindt u de volgende merken:

Bezoek onze mooie winkel in het centrum van Haren aan de Rijksstraatweg 175
en laat u uitgebreid adviseren.

maandag

gesloten

dinsdag t/m donderdag

10:00 ~ 18.00

vrijdag

10:00 ~ 18.00

zaterdag

10:00 ~ 17.00

Extra: Buiten de reguliere openingstijden nemen wij ook graag tijd voor een persoonlijk advies!